Ledenreceptie 31/01/2020

De algemene ledenvergadering en -receptie van Spiridon Aalst gaat door op vrijdag 31 januari in het Osbroekcafé. Het sportcafé is die avond privé voorbehouden voor Spiridon. Deuren gaan open om 19u. We starten om 19:30 stipt.
We blikken samen met jullie terug op 2019 en kijken ook al vooruit naar 2020.
Tevens worden de geschenken van het regelmatigheidscriterium 2019 overhandigd.

Dit jaar hebben we een spreker te gast: Dr. Roel Parys – fysische geneeskunde en revalidatie, master sportgeneeskunde en tevens  – brengt een uiteenzetting over sportblessures en -preventie.

Dr. Roel Parys studeerde Fysische Geneeskunde en Sportgeneeskunde aan de KU Leuven. Hij volgde nadien nog een fellowship in Sportgeneeskunde aan de universiteit van Stellenbosch (Zuid-Afrika) en deed buitenlandse ervaring op in het Olympic Parc Sports Medicine Center in Melbourne (Australië). Hij maakt deel uit van de groep Fysische Geneeskunde van het OLV-ziekenhuis te Aalst. Hij specialiseert zich in de conservatieve behandeling van problemen van het bewegingsstelsel.

Momenteel is hij ploegarts van het internationale BMC-VIFIT Sport Pro Triathlon Team, de Belgische atletiekfederatie, Okapi Aalstar en de Vlaamse triatlon- duatlonliga. In deze hoedanigheid ging hij als teamarts mee naar het EK atletiek 2012 (Helsinki), 2014 (Zürich), 2016 (Amsterdam) en 2018 (Berlijn) en WK atletiek 2011 (Daegu), 2013 (Moskou), 2015 (Peking),2017 (Londen) en 2019 (Doha). Hij was tevens deel van de Belgische medische staf op de Olympische Spelen 2016 (Rio).

 

Zowel het Spiridonlid als partner als geïnteresseerden in Spiridon zijn welkom. Bevestiging aanwezigheid zo spoedig mogelijk maar uiterlijk op woensdag 29 januari :

Schrijf je nu in via deze link.