Levensloop: wat meer info over team Becky

In een vorig bericht heb je al kunnen lezen dat Spiridon dit jaar team Becky steunt tijdens de Levensloop. Hieronder kan je wat meer vernemen over dit team:

Op 6 januari 2019 overleed Rebecca ‘Becky’ Heyse na meer dan 5 jaar ziekte aan de gevolgen van kanker. Tijdens die periode bleef zij altijd optimistisch en strijdvaardig en probeerde zoveel mogelijk van het leven te genieten. Een intens loopje – fysieke inspanning en mentale ontspanning tegelijk voor haar – een wandeling in de natuur met het gezin, een lekker etentje met een glaasje wijn, op weekend gaan met vrienden, … zij probeerde alles uit het leven te halen zolang ze kon. De voorbije 3 edities nam zij telkens ook deel als vechter-loper aan Levensloop Aalst. Om haar  sterke spirit levend te houden en om geld in te zamelen voor onderzoek tegen kanker, nemen we op 5 en 6 oktober 2019 met Team Becky deel aan de   4e levensloop van Stichting tegen Kanker in het stadspark van Aalst. Als u ons wil steunen, kan dat via https://www.levensloop.be/teams/team-becky

Alvast heel erg hard bedankt namens Team Becky!