Testmeeting 8/5: 5000m

Op 8 mei gaat onze tweede testmeeting door op de piste. Zoals jullie weten geeft deelname aan twee testmeetings recht op een punt voor het criterium. Maar los daarvan willen we uiteraard zoveel mogelijk Spiridonners in actie zien!

Zoals gewoonlijk kan je inschrijven vanaf 19u op de piste of – bij slecht weer – in de cafetaria.

de minder snelle groep start om 19u30, de snelste zal rond 20u starten. Opnieuw rekenen we erop dat iedereen zich inschrijft in de reeks die het best overeenkomt met de verwachte prestatie, zodat de groepen homogeen zijn.

Wie wil helpen, mag steeds een seintje geven aan iemand van het bestuur.

Achteraf zal er een tombola zijn voor alle deelnemers en helpers met superprijzen. Zeker niet te missen! We houden ook een uitverkoop van onze stock Spiridonkledij met het oude logo. Beide zullen rond 21u starten in de cafetaria. Dus neem je doktersserie of voetbalmatch van woensdagavond op, en kijk er een andere keer naar 😀