Helpende handen Spiridoncross

De Spiridoncross van 23/02/19 nadert snel en de grootste voorbereidingen ervan zijn al achter de rug.  Zoals ieder jaar vragen we aan onze leden vrijwilligers om bij de organisatie ervan een handje toe te steken. Een aantal vaste posten zijn al grotendeels ingevuld door de mensen die dit al de voorbije jaren met succes deden. Uiteraard kan, wie dit wil, zelf deelnemen aan de cross

We zoeken onder andere volk voor

  • de opbouw van het parcours op vrijdagnamiddag vanaf 13u,
  • de afwerking parcours en verdere installatie op zaterdagmorgen vanaf 7u,
  • de afbraak na de wedstrijden rond 13u vragen voldoende mankracht en vrouwelijke finesse. Dus zet nu al deze datum in je agenda want al bij al is het steeds een leuke bedoening; Spiridonners onder elkaar. Info en bevestiging bij crossverantwoordelijke Geert De Wever.