Doucheabonnementen + pasmomenten trainingsshirts

Wie ook in 2018 een doucheabonnement wenst, kan dit via de club aanvragen. Je schrijft hiervoor 60 Eur over op de Spiridonrekening met de (logische) vermelding ‘doucheabonnement’

De club gaat nieuwe trainingskledij bestellen. Naast de winteroutfit van Rogelli (broek en pull), gaan we ook t-shirts met het logo van de club aanbieden. Deze shirts van het merk Newline, bedoeld voor training en/of opwarming, zijn kwalitatief getest. Laureaten van de het regelmatigheidscriterium krijgen onmiddellijk twee stuks om aan hun garderobe toe te voegen. De leden kunnen deze shirts ook aan een voordelige prijs aankopen (prijs wordt nog meegedeeld, maar ligt zeker lager dan de winkelprijs van 25 Eur)

We organiseren hiervoor twee pasmomenten, op woensdag 20/12 en 27/12, telkens vanaf 20u30 in de kleedkamers. We roepen iedereen op, de laureaten van het criterium in het bijzonder, om  te komen passen.