Levensloop 2017

Op 30 september en 1 oktober wordt de tweede editie van Levensloop georganiseerd. Spiridon zal weer van de partij zijn. Wil je je al inschrijven? Dat kan! Klik gauw op deze link. Extra motivatie: deelname aan de levensloop telt mee voor het criterium!

Levensloop is een feestelijk evenement voor alle leeftijden. Het draait helemaal rond solidariteit en fondsenwerving voor de strijd tegen kanker. Het gemeenschapsleven van een stad of gemeente komt gedurende 24u samen om:

  • mensen die kanker overleefden of er nog tegen vechten, te vieren en in de bloemetjes te zetten;
  • mensen te herinneren die aan kanker overleden zijn;
  • als gemeenschap op te staan en samen de strijd op te nemen tegen kanker.

Teams lossen elkaar 24 uur lang af, tijdens een estafette rond een parcours. Hiervoor laten ze zich sponsoren. Er staat telkens minstens 1 persoon van het team op de piste. Levensloop is geen competitie!

De 24 uur symboliseren het voortdurend gevecht van patiƫnten en hun naasten tegen de ziekte.

Geef een reactie