Infoavond sporters en hartfalen

Omdat we met jullie gezondheid inzitten… Op 30 mei hebben Marina, Geert, Herman en ikzelf een infosessie bijgewoond over sporters en hartfalen. Dit werd georganiseerd in het kader van de week van het hartritme. Daarbij hoorde ook een praktische oefening reanimatie en AED.

aed

Meer info over reanimatie en AED vind je hier: http://www.mijnhartritme.be

Één reactie op “Infoavond sporters en hartfalen

  1. Beste bestuursleden Spiridon Aalst,
    fijn te horen dat jullie deze info avond hebben bijgewoond om alzo aandacht te schenken om de veiligheid voor haar leden in geval van nood te kunnen helpen!
    Ter info : op 1 oktober 2016 heb ik (toen nog bestuurslid) aan de Vlaamse Atletiek Trainersschool te Leuven een bijscholing gevolgd i.v.m. het reanimeren met behulp van een Automatische Externe Defibrillator. Behaalde ook op 31 oktober 2016 het getuigschrift ” Basic Life Support” te Aalst Hogeschool Nieuwerkerken.
    vriendelijke groeten Herman Persoons

Geef een reactie