5 juni – 5e Everzwijnenloop

Voor deze jubileumeditie hebben Etienne en Roger opnieuw een mooi parcours voorbereid. Voor de kilometervreters is er een omloop van 16 km. Voor wie het graag wat rustiger aan doet, is er een afstand van 10km voorzien (tempo 9-10km/u). Het is geen wedstrijd; de klemtoon ligt op samen lopen in de natuur (er staan genoeg andere wedstrijden op ons criterium 🙂 )  We rekenen dan ook op de sportiviteit van iedereen zodat gans de groep kan samenblijven. Er is ook een wandeling voorzien van zo’n 7km.

We spreken af aan de Bloso-sporthal in Oordegem om 9u15. Achteraf is er ook douchegelegenheid. (let op! parking sluit om 12u30)

Loop na het douchen niet direct weg, we verwachten jullie achteraf in café ‘Bij Roste Mon’ (Smetlededorp) om de energie-en vochtreserves opnieuw aan te vullen. Op de weg naar Smetlede is er wegsignalisatie aangebracht, maar je kan zonder problemen via de gewone weg naar Smetlede.

Geef een reactie