Topweekendje!

Wat een fantastisch Spiridonweekend hebben we achter de rug! Ondanks het koude weer (maar met een stralende zon) trokken aardig wat Spiridonners de loopschoenen aan om weer het beste van zichzelf te geven!

In Oudergem stonden de Spiridonners aan de start voor de laatste criteriumwedstrijd van het jaar. Het Zoniënwoud is het decor van de mooie, en drukbezette wedstrijd ‘Foulées Hivernales’. Daarom dat deze wedstrijd al enkele keren opgenomen is in ons criterium. We noteerden tevens twee klinkende overwinningen door Kathleen (12,8 km) en Marina (5 km). Proficiat! Het volledige klassement verschijnt later deze week op de site.

Een ruime selectie aan foto’s vinden jullie via deze link

knipsel

In Aalst ging op datzelfde moment ook de groepsmarathon door, georganiseerd door de copains van de Speedy Onions. Het was geen wedstrijd; plezier en vriendschap onder de lopers primeerde. Met 57 lopers samen aan hetzelfde tempo een marathon lopen, het is eens wat anders!  Opnieuw een prachtprestatie van Spiridon, want we waren de grootste club 🙂15267810_187998534995150_451088110548902896_n

 

Geef een reactie