Levensloop Aalst!

De eerste Levensloop in Aalst is een feit. Met een totaalbedrag van meer dan 142000 Eur, meer dan 3000 deelnemers en 62 ploegen mag de organisatie terecht fier zijn op wat ze verwezenlijkt hebben.

Met Spiridon hebben we ook ons steentje bijgedragen. Met 46 deelnemers hebben we van zaterdag 15u tot zondag 15u rondjes gedraaid. Meerdere lopers onder ons hebben dit zelfs gedurende meer dan twee uur (tot zelfs drie uur) vol gehouden! Bedankt ook aan alle Spiridonners die ons een bezoekje brachten om ons een hart onder de riem te steken! In het totaal hebben we ook 485 Eur bijgedragen aan de Levensloop. En dan spreek ik nog niet over alle consumpties gedurende dit weekend; ook hiervan gaat de opbrengst naar Levensloop en Stichting tegen Kanker!

Via deze link vinden jullie enkele sfeerbeelden. Wie zelf nog foto’s heeft, mag ze zeker doormailen naar spiridonaalst@gmail.com.

Geef een reactie