December

Het einde van het jaar komt stilaan dichterbij. Misschien denken velen onder jullie aan de kerstkalkoen en de champagne. Om preventief calorieën te verbranden of om de conditie verder aan te scherpen zijn er verschillende mogelijkheden:

 • Interbankencrossen
  • 5 december: Interbankencross te St.-Agatha-Berchem.
  • 19 december: Interbankencross te Jabbeke
   Meer info op de site van KIBSU.
 • Criteriumwedstrijd
  • Op zondag 13 december organiseert A.C. DEINZE de volgende Winterjogging. Er is keuze tussen volgende afstanden: 4,6 km (1 ronde) 8,9 km (2 ronden) 13,2km (3 ronden). Start om 10u op de atletiekpiste. Gezamenlijk vertrek in de Fr. Blanckaertdreef om 8u30. Meer info vind je hier.
  • Voor wie nog een punt nodig heeft voor het eindcriterium is het de laatste kans. Draag zeker je Spiridonuitrusting!
 • Andere
  • 6 december: Marathon door het Land van Aalst. Een zestal Spiridonners neemt deel aan deze ludieke marathon rond Aalst. Je kan ze komen aanmoedigen vanaf 13u op de Grote Markt. De aankomst is voorzien rond 13u30. Kom dus goed op tijd, drink al iets en zorg ervoor dat het een feest is voor deze sportieve helden. Enkele lopers doen voor de eerste keer een gooi naar de mythische 42,195 km. Zeker voor hen zorgt elke aanmoediging voor een boost.
  • 20 december: Winterzonnewendeloop te Berlare. Meer details hierover volgen nog.

Geef een reactie