Spiridon 100

100 km en meer dan 10.000 Euro opbrengst voor Think Pink België.

Donderdag werd Spiridongeschiedenis geschreven. Jan liep de 100km uit, in het gezelschap van talloze lopers, en onder de aanmoedigingen van een massa supporters.

Een welgemeende dankjewel aan iedereen die een handje heeft toegestoken: Konkerteiven, Buurtcomité Kerkhoflaan, Spiridonners en alle andere vrijwilligers en sponsors.

Hieronder vind je de foto’s van deze prachtige dag.

Spiridon 100

Foto’s van Ilse Top vind je op de site van Het Nieuwsblad

 

 

 

Je kan je als loper inschrijven via dit elektronisch formulier. Na inschrijving zorg je uiteraard ook voor je bijdrage aan Think Pink.

WAT?

Op donderdag 5 mei (Hemelvaartsdag) organiseren we “de Spiridon 100”, een solidariteitsloop van 100km ten voordele van Think Pink (nationale borstkankercampagne).

pinkSteun Jan en Think Pink door mee te lopen!

Jan De Veylder, lid van Spiridon Aalst, zal deze 100km trachten volledig uit te lopen!

Iedereen – je hoeft geen lid te zijn van Spiridon – kan Jan steunen door één of meerdere rondjes van 10 of 5 kilometer mee te lopen en je te laten sponsoren of zelf een bijdrage te doen. Je doet deze bijdrage via de website van Think Pink. Alle giften vanaf 40 Eur geven recht op een fiscaal attest.

“Heel wat mensen in mijn omgeving werden ooit geconfronteerd met borstkanker. Door al lopend geld in te zamelen voor Think Pink, wil ik deze mensen een hart onder de riem steken” – Jan

Praktisch

Jan start om 6:00 ’s ochtends en hoopt tegen 18:00 de 100 km afgelegd te hebben. De eerste 80km wordt gelopen in rondjes van 10km. De laatste 20km bestaat uit rondjes van 5km. In het inschrijvingsformulier vind je het vooropgestelde tijdschema.

Elke ronde start op de Kerkhoflaan te Aalst, ter hoogte van het ACLVB, waar een tent wordt opgesteld.

Je kan je als loper inschrijven via dit elektronisch formulier. Na inschrijving zorg je uiteraard ook voor je bijdrage aan Think Pink.

Niet sportief aangelegd en je wil ons toch steunen?

Je kan Jan ook steunen door hem aan te moedigen langs het parcours. Vanaf 14u is er aan de start ook drank en animatie voorzien.

Uiteraard kan je ook een bijdrage storten via Think Pink.

Nog even dit:

Dit evenement is GEEN wedstrijd. Het is de bedoeling de afstand in groep af te leggen, tegen een zeer rustig tempo, op een autoluw parcours en de verkeersregels volledig te respecteren. Fietsers met fluohesjes en verkeersborden zullen de groep begeleiden. Veiligheid primeert.

 overzicht